

CLICK HERE TO REGISTER

SCIENTIFIC AGENDA

DAY 1 **Topic: Breast Cancer**

📛 29th MARCH 2024 (FRIDAY)

05:00 PM to 9:00 PM IST

Program Director

Organizing Secretary

Scientific Chairperson



Dr. Sourav Kumar Mishra Associate Professor Department of Medical Oncology/ Haematology, AIIMS Bhubaneswar, India



Dr. Ghanashyam Biswas and Executive Director Sparsh-AOI Bhubaneswar, India

Master of Ceremony



Dr. Ravi Sekhar Patnaik Consultant Medical Oncologist Consultant Medical Oncologist The Brunei Cancer Centre Brunei



Dr. Garima Sarawgi Surgical Oncologist Apollo Cancer Centers, Bhubaneswar



Alo Webinar Series 3rdOncology Updates 2024 29th-30th MARCH 2024

Time	Event	Торіс	Speaker
5:00 PM-5:05 PM (5 Mins)		Introduction and Context Setting for the webinar	Dr.Ghanashyam Biswas (MO)
5:05 PM-5:10 PM (5 Mins)	Quiz-1	Breast Cancer	Dr. Sourav Kumar Mishra (MO)
5:10 PM-5:25 PM (15 Mins)	Talk 1	Metastatic hormone receptor HR Positive breast cancer putting the best foot forward	Dr .Ravi Sekhar Patnaik (MO)
5:25 PM-5:40 PM (15 Mins)	Debate 1	Adjuvant Abemaciclib in high risk HR Positive Breast cancer For and Against	FOR: Dr. M V Chandrakanth (MO) AGAINST Dr. Amit Kumar Choudhary(MO) Expert Opinion Dr. Jogamaya Pattnaik (MO)
5:40 PM-6:10 PM (30 Mins)	Panel Discussion 1	Treatment sequencing in HER2 Positive Metastatic breast cancer	Moderator : Dr. Amish Vora (MO) Panelist Dr Jogamaya Pattnaik (MO) Dr Debadulla Biswal (MO) Dr. Sthiti Das (RO) Dr. Madhuri Kavikondala(RO) Dr. Niharika Pattnaik (PATHO) Dr. Sudatta Ray (NUCL)
6:10 PM-6:25 PM (15 Mins)	Talk 2	Managing Brain Metastasis in breast cancer	Dr. Kanhu Charan Patro (RO)
6:25 PM-6:40 PM (15 Mins)	Talk 3	Comcapsy Sponsored by Intas	Dr.Ghanashyam Biswas (MO)
6:40 PM-6:55 PM (15 Mins)	Debate 2	Neo Adjuvant carboplatin in triple negative breast cancer is a standard of care For and Against	FOR: Dr.Vivek Agarwal (MO) AGAINST Dr.Joydeep Ghosh (MO) Expert Opinion Dr. Naresh Somani(MO)
6:55 PM-7:25PM (30 Mins)	Panel Discussion 2	HR Positive Breast Cancer	Moderator : Dr. Sourav Kumar Mishra(MO) Panelist Dr.Sachin Sekhar Biswal (MO) Dr.Goutam Santosh Panda(MO) Dr.Subhasis Mishra(RO) Dr Sunil Jaiswal(SO) Dr.Amit Verma (MOL) Dr.Subhasis Mohanty (PATHO)
7:25 PM-7:40 PM (15 Mins)	Talk 4	Can Assist- A diagnostic hand for EBC Sponsored by Zydus	Dr. Manjari Bakre
7:40 PM-7:55 PM (15 Mins)	Debate-3	TDXD is the 1st option in Her2 + MBC (with Brain mets) previously exposed to Trastuzumab For and Against	FOR: Dr. Manoj Mahajan (MO) AGAINST Dr. Srigopal Mohanty (MO) Expert Opinion Dr. Raghunadha Rao Digumarti (MO)



IAIO Webinar Series 3rd Oncology Updates 2024 29th-30th MARCH 2024

Time	Event	Торіс	Speaker
7:55 PM-8:25 PM (30 Mins)	Panel Discussion 3	Neoadjuvant approaches in Triple negative Breast Cancer	Moderator : Dr. Asish Vijay Bakshi (MO) Panelist Dr.Satyankar Gupta(MO) Dr. Sudam Sadangi (SO) Dr. Srigopal Mohanty (MO) Dr. Prakash Swain (RO) Dr. Manas Baisakh (PATHO) Dr. Sandip Ganguly(MO) Dr. Neha Choudhary(SO)
8:25 PM-8:40 PM (15 Mins)	Talk 5	Evolving Trends in Management of HER2 positive mBC. Sponsored by Astra	Dr. M V Chandrakant(MO)
8:40 PM-8:45 PM (5 Mins)	Quiz 2	Breast Cancer	Dr. Garima Sarawgi(SO)
8:45 PM-8:50 PM (5 Mins)		Vote of Thanks	Dr. Sourav Kumar Mishra(MO)