

Lymphoma, Leukemia GI-Oncology Myeloma | 25[™] OCTOBER-24 | 26[™] OCTOBER-24

Organized by: International Association for Integrated Oncology

Virtual deep dive into oncology from ASCO 24 and ESMO 24

SCIENTIFIC AGENDA

Organizing Secretary



Dr. Ghanashyam Biswas Consultant Medical Oncologist and Executive Director Sparsh Bhubaneswar, India

Joint Organizing Secretary



Dr. Srigopal Mohanty Consultant Medical Oncologist, HCG Panda Cancer Hospital, Cuttack, India

Scientific Chairperson



Dr. MV Chandrakanth Academic Head Medical Oncologist Narayana Super speciality Hospital, Kolkata, India



Click Here to Register

Lymphoma, Leukemia Myeloma 25TH OCTOBER-24

Time	Event	Topic	Speaker
5:30 PM-5:35 PM (5 Mins)		Introduction and Context Setting for the webinar	Dr. Ghanashyam Biswas (MO)
5:35 PM-5:40 PM (5 Mins)	Quiz-1	Lymphoma, Leukemia and Myeloma	Dr. Srigopal Mohanty (MO)
5:40 PM-5:55 PM (15 Mins)	Talk 1	CML - Newer Therapies	Dr. Hemant Malhotra (MO)
5:55 PM-6:10 PM (15 Mins)	Debate 1	Pola – RCHP standard of care as First line 6 mins –For 6 mins –Against 1 min-Rebuttal 1 min-Re Rebuttal 1 min- Expert Opinion	FOR: Dr. AVS Suresh (MO) AGAINST Dr. Krupashankar (MO) Expert Opinion Dr. Bhausaheb Bagal (MO)
6:10 PM-6:25 PM (15 Mins)	Talk 2	New frontiers in Multiple myeloma	Dr. Hari Menon (MO)
6:25 PM-6:45 PM (20 Mins)	Talk 3	Defining treatment landscape in Hodgkin's Lymphoma with Adcetris	Dr. Biswajit Bhuyan ((Hemat)
6:45 PM-7:15 PM (30 Mins)	Panel Discussion 1	Relapsed Hodgkins Lymphoma	Moderator: Dr. Priyanka Samal (Hemat) Panelist Dr. Sachin Sekhar Biswal (MO) Dr. Jogamaya Pattnaik (MO) Dr. Amit Sharma (MO) Dr. Karthikeyan (MO) Dr. Sateesh Kumar (MO) Dr. Manas Baisakh (Patho)
7:15 PM-7:30 PM (15 Mins)	Talk 4	Is CAR T cell the Final Say in relapsed Multiple Myeloma	Dr. Lingaraj Nayak (MO)
7:30 PM-7:45 PM (15 Mins)	Talk 5	BCL2 inhibitors in CLL : Diving deep into the data	Dr.Ghanashyam Biswas (MO)
7:45 PM-8:15 PM (30 Mins)	Panel Discussion 2	Difficult to treat NHL	Moderator: Dr Ashutosh Panigrahi ((Hemat) Panelist Dr. Chinmaya Pani (MO) Dr. N. Ingersal (MO) Dr. Srigopal Mohanty (MO) Dr. Kripa Bajaj (MO) Dr. Rajib Bhattacharjee (MO) Dr. Poulami Basu (MO) Dr. Shivangi Harankhedkar (Hematopath) Dr. Satarupa Mohapatra (Hemat)
8:15 PM-8:30 PM (15 mins)	Talk 6	Optimizing treatment outcomes in IC-ineligible AML patients with BCL2 inhibitors	Dr. Pritish Patra (Hemat)
8:30 PM-8:35 PM (5 mins)	QUIZ	Lymphoma, Leukemia and Myeloma	Dr. Lalatendu Moharana (MO)

Lymphoma, Leukemia Myeloma 25[™] OCTOBER-24

Time	Event	Topic	Speaker
8:35 PM-8:50 PM (15 Mins)	Debate 2	Inotuzumab based therapy can be used as a bridge to transplant in relapsed BLL YES / NO	FOR: Dr. Pritish Patra (Hemat) AGAINST Dr. Bala Stalin Chowdary (MO) Expert Opinion Dr. Ashish Vijay Bakshi (MO)
8:50 PM-9:05 PM (15 Mins)	Talk 7	Precision therapy in AML	Dr. Sisir Kumar Patra (Hemat)
9:05 PM-9:15 PM (10 Mins)	Talk 8	Iron Iso Maltoside vs Other IV Iron	Dr. Suyash Bharat
9:15 PM-9:20 PM (5 Mins)		Vote of Thanks	Dr. M V Chandrakant (MO)

GI-Oncology 26[™] OCTOBER-24

Time	Event	Topic	Speaker
5:30 PM-5:35 PM (5 Mins)		Setting The Context	Dr. Srigopal Mohanty (MO)
5:35 PM-5:40 PM (5 Mins)	Quiz-1	Gl Oncology	Dr. Lipsita Samantaray (MO)
5:40 PM-5:55 PM (15 Mins)	Talk 1	Role of Immunotherapy in esophageal Squamous Cell Carcinoma	Dr. Vivek Agarwala (MO)
5:55 PM-6:10 PM (15 Mins)	Debate 1	GE Junction Cancers Flot Vs Cross 6 mins –For 6 mins –Against 1 min-Rebuttal 1 min-Re Rebuttal 1 min- Expert Opinion	FOR: Dr. Rupak Kumar Giri (MO) AGAINST Dr. Nithin Raj Daniel (MO) Expert Opinion Dr. Amol Akhade (MO)
6:10 PM-6:25 PM (15 Mins)	Talk 2	Newer advances in the management of uHCC	Dr. Romila Tiwari (MO)
6:25 PM-6:55 PM (30 Mins)	Panel Discussion 1	NET Case Based Discussion	Moderator: Dr. Vamshi Krishna M (MO) Panelist Dr. Bhavesh Poladia (MO) Dr. Niranjan V (MO) Dr. Saroj Kumar Sahu (NUCL) Dr. Garima Sarawgi (SO) Dr Dipanjan Panda (MO) Dr. Goutam Panda (MO) Dr. Priya Priyadarshini Nayak (MO) Dr. Subhashree Subhasmita Dash (Patho)
6:55 PM-7:10 PM (15 Mins)	Talk 3	Role of Hyper-selection in CRC- Is it a Reality	Dr. Bharat A. Vaswani (MO)
7:10 PM-7:25 PM (15 Mins)	Debate 2	Chemo immunotherapy combination in the front line management of advanced gastric cancers is a standard of care YES / NO	FOR: Dr. Yashwant Kashyap (MO) AGAINST Dr. Suma Devraja (MO) Expert Opinion Dr. Chetan Deshmukh (MO)
7:25 PM-7:55 PM (30 Mins)	Panel Discussion 2	Management of advanced BTC in the current era	Moderator: Dr. MV Chandrakant (MO) Panelist Dr. Ghanashyam Biswas (MO) Dr. Srigopal Mohanty (MO) Dr. Annie Kanchan Baa (MO) Dr. Poonam Maurya (MO) Dr. Amit Saklani (MO) Dr. Ganesh Chandra Subudhi (MO)
7:55 PM-8:10 PM (15 Mins)	Talk 4	Role of CGP in the management of GI malignancies	TBD

GI-Oncology 26[™] OCTOBER-24

Time	Event	Topic	Speaker
8:10 PM-8:15 PM (5 Mins)	QUIZ	GI Oncology	Dr. Rajiv Jena (MO)
8:15 PM-8:30 PM (15 Mins)	Talk 5	Setting a new benchmark in metastatic pancreatic cancer.	Dr. Ghanashyam Biswas (MO)
8:30 PM-8:45 PM (15 mins)	Debate 3	IOIO vs IOVF in the front-line management of UHCC	FOR: Dr. Satheesh C T (MO) AGAINST Dr. Amish Vora (MO) Expert Opinion Dr. Ghanashyam Biswas (MO)
8:45 PM-9:00 PM (15 Mins)	Talk 6	S1 in elderly GI Malignancies	Dr. Srigopal Mohanty (MO)
9:00 PM-9:15 PM (15 Mins)	Talk 7	Rectal Cancer TNT – is it the new standard of care	Dr. Sanjeev Mishra (RO)
9:15 PM-9:30 PM (15 Mins)	Talk 8	MSI in GI Malignancies	Dr. Shashank Bansal (MO)
9:30 PM-9:35 PM (5 Mins)		Vote of Thanks	Dr. Ghanashyam Biswas (MO)